SHOW

Lifestylový časopis Show je avizovaný jako „občasník“ Hudebního divadla Karlín (HDK). Připravujeme jej pro ně čtyřikrát do roka se záměrem nabídnout čtenářům jak podrobný přehledný program divadla na celou sezonu, tak i zajímavé a zábavné čtení navíc. 

Kromě rozhovorů s herci a režiséry jednotlivých uváděných muzikálů nahlédnete i do zákulisí divadla. Na stránkách Show se seznámíte s ostatními profesemi i lidmi, bez kterých by se představení neobešla. Časopis je doplněn fotografiemi pořizovanými profesionálními fotografy exkluzivně pro Hudební divadlo Karlín. 

Hudební divadlo Karlín zřizuje Hlavní město Praha. Jako první operetní a muzikálová scéna patří mezi přední pražská divadla. Uvádí díla českých i světových autorů a je jednou z nejstarších a nejkrásnějších institucí tohoto druhu nejen u nás, ale i v evropském měřítku. Začátky HDK spadají do konce 70. let 19. století. V roce 2002 zaplavila historickou budovu povodeň, po které musela být provedena náročná, velkorysá rekonstrukce v hodnotě 630 milionů korun. Úpravy skončily na podzim 2006. Divadlo s historickou tradicí a nejmodernějším vybavením bylo slavnostně otevřeno premiérou amerického muzikálu Producenti. V současnosti disponuje 921 pohodlnými místy a po Státní opeře se tak stalo druhým největším divadlem v Praze. 

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018