SHOW must go on 🎶

Magazín SHOW pro Hudební divadlo Karlín je nově v naší režii! Těšit se můžete na jeho „nový kostým“ ve stylu lifestylového časopisu i větší formát, který se vám bude lépe číst. Každé tři měsíce vás budeme zásobovat podrobným divadelním programem i…

Czech Travel Market je za námi

Včera jsme se připojili k Czech Travel Market, abychom představili to nejlepší z našeho portfolia. Mezinárodní kontraktační den cestovního ruchu, který se koná v PVA EXPO PRAHA, nabízí kromě naší maličkosti také další vystavovatele, zajímavou konferenci a workshopy. Děkujeme pořadatelům z ABF,…

Křest časopisů Be the Best a Komora

Podzimní křest časopisů Be the Best a Komora probíhal v krásných prostorách Novoměstské radnice na Karlově náměstí, kde jsme se sešli v útulné atmosféře kavárny Café Neustadt. Navíc jsme měli příležitost navštívit výstavu, která nás zavedla do historie a tajemství spojených se…

Máme nový blog!

Právě jsme pro vás na našem webu spustili nový blog. Svět marketingu je neustále v pohybu, a my vám chceme přinášet nové trendy, zajímavosti a inspiraci, které vám pomohou nejen udržet krok s rychle se měnícím prostředím, ale také vyniknout ve své…

Nově budeme vydávat časopis LEO EXPRESS SK

Je nám ctí, že nově zajišťujeme palubní časopis LEO EXPRESS také na Slovensku. Magazín bude vycházet ve slovensko-maďarské variantě a bude koncipován jako čtvrtletník. Zároveň je to skvělá příležitost pro společnosti, které cílí na slovenský trh. Pro více informací a…

Podcast Konplan: Čím přilákáte perspektivní zaměstnance?

Možností je samozřejmě několik, ale stále častěji je to práce, která má smysl. Protože pro současnou generaci není práce jen zdrojem financí, ale prostorem pro seberealizaci. Proto jsou atraktivní firmy, jejichž zaměstnanci mění dnešek v zítřek a tvoří špičkové technologie pro…

COTakhle snídaně: Incoming jako lék?

Neprocházíme lehkým obdobím, prý se ale blýská na lepší časy. I pro turismus, který před čtyřmi lety podílel na výkonu české ekonomiky necelými třemi procenty a měl i na víc. Během posledních let ale tento podíl klesl zhruba na polovinu.…

Kuchyně Lidlu s leskem šesti michelinských hvězd ✨

Gastronomie se za posledních dvacet let v Česku výrazně proměnila a to jak na profesionální, tak na té amatérské, domácí úrovni. Dokumentuje to i další epizoda 📽podcastové série Když Lidl slaví, kterou jsme tentokrát s Tomas Myler věnovali Kuchyni Lidl Česká republika v.o.s. a především…