FAIR PLAY: 1 665 schodů k úspěchu

Máme velkou radost, že jsme se mohli podílet na projektu FAIR PLAY pro našeho klienta FOSFA a.s.

Možná jste si jej v olympijských dnech všimli – šest břeclavských sportovních nadějí dostalo příležitost navštívit olympijskou Paříž, být svědky vrcholných sportovních výkonů a setkat se s českými olympioniky.

Projekt je součástí aktivit společnosti FOSFA, která pod hlavičkou FOSFA Sport dlouhodobě podporuje mládežnický sport na Břeclavsku.

Už když jsme jako agentura dostali příležitost na projektu FAIR PLAY spolupracovat, tušili jsme, že půjde o výjimečnou a mimořádnou záležitost. Žili jsme tímto projektem několik měsíců a jsme hrdí na to, že jsme těch pomyslných 1665 schodů na pařížskou Eiffelovku dali. Od řízení projektu, přes správu sociálních sítí až po Meta kampaně jsme se snažili podpořit FAIR PLAY na maximum. Díky real time sdílení mohli sledující prožívat atmosféru olympiády spolu s mladými sportovci prostřednictvím fotek a videí přímo z Paříže. 📸

Velkou porci představovala tvorba obsahu pro web fosfasport.cz, kde jsme pravidelně informovali o klíčových událostech a osobních prožitcích sportovců. Vytvořili jsme i speciální merch, který naši ambasadoři hrdě nosili. A v neposlední řadě ve spolupráci s ČT vznikl i desetidílný cyklus FAIR PLAY, který detailně mapoval cestu našich mladých sportovců.

Více se dočtete na 📲https://www.cot.cz/blog/fair-play-1-665-schodu-k-uspechu/

Děkujeme všem, kteří se na tomto projektu podíleli s námi! 🌟